"Jaha, och nu då?" Inkaverktygen i vardagen
med Anna Southerington

Vi är nog många som kan känna igen oss i att gå en kurs, ha starka upplevelser och härlig samvaro, och sedan komma hem till vardagen igen och möta diverse små och stora utmaningar men inte alls tänka på att försöka använda sig av de nyförvärvade kunskaperna för att lösa de utmaningarna. Man lunkar på i exakt samma fotspår som man alltid har gjort. Kanske känner man sig osäker på vilket eller vilka verktyg som skulle passa, eller tvivlar på sin egen förmåga att använda dem effektivt i vardagen. Så när och hur använder vi oss av våra kunskaper när det är "skarpt läge" i det dagliga livet, utanför kursrummet?

Övning ger färdighet och stärker både självförtroendet och tendensen att faktiskt använda sig av det man har lärt sig, så de här två dagarna vänder sig till dig som redan har gått en eller flera kurser och vill ha lite hjälp på traven med att införliva den andinska verktygslådan i din vardag. Själv använder jag mig av den i väldigt många olika lägen, från småsaker till de större och mera utmanande sammanhangen, och det har jag haft enormt stor glädje och nytta av!

Innehållet under dessa två dagar är helt öppet - vi utformar det till 100% utifrån funderingar, situationer och utmaningar som just du tar med dig. Vi börjar med att spalta upp en lista med deltagarnas behov och önskemål, och sedan tillbringar vi två dagar med att både diskutera och jobba rent konkret tillsammans, som kollegial grupp, på just de punkterna. Du som bara har gått ett eller ett par kurssteg ur det ordinarie utbudet kommer med hög sannolikhet att få med dig både bekanta och nya verktyg hem. Du som har gått samtliga ordinarie kurser kommer troligtvis att få med dig mera specifika anpassningar av bekanta verktyg, samt praktisk träning i hur man kan resonera och tillämpa de andinska teknikerna. Eftersom dagarna handlar om vidareutveckling och stöd, så är även priset satt betydligt lägre än ordinarie kurser.

Varmt välkomna, alla paqokollegor, till två dagar av fördjupning, bollande och vidareutveckling i det dagliga livet!

Max 12 deltagare
Förkunskaper: minst steg 1 för Anna Southerington, Juan Nuñez del Prado, Elizabeth Jenkins eller motsvarande.

Stockholm:
Privat bostad, adress meddelas vid anmälan
Datum: 6-7 december 2014
Tider: kl 10-18 båda dagarna
Kurspris: 1500 kr, inkl fika
Info & anmälan: anna@inkamastarnasarv.se