Inkamästarnas arv steg 4
med Anna Southerington

Förkunskap: Inkamästarnas arv steg 1 (även steg 2 & 3 rekommenderas, men är inte obligatoriska att ha slutfört innan), Elizabeth Jenkins steg 1 eller Juan Nuñez del Prado steg 1 och 2.

I den här tvådagarskursen går vi vidare med kunskaperna och verktygen från den sydamerikanska ursprungsbefolkningen. Vi arbetar med verktyg från Don Benito Qoriwaman från bergstrakterna i närheten av Cuzco, samt med kunskaper från Tata Lorenzo från området kring Titicacasjön.

I Inkamästarnas profetior börjar vi kika framåt i människans utveckling. Inkaprofetiorna förutsäger att en ny tidsålder kommer att ta sin början år 2012. Människans utveckling tar då ett steg framåt och vi kommer att börja få se människor som lyckats uppnå det som inom Inkatraditionen betecknas som den femte och den sjätte nivån, av sju, av andlig och personlig utveckling.

Vi börjar därför arbeta energimässigt för att förbereda oss för, och ställa oss i resonans och harmoni med, de förändringar som är på väg. Vi knyter an till och skapar kopplingar till universum, för att främja den egna utvecklingen både på personlighetsnivån och på energinivån. Vi arbetar med tillväxt, varseblivning, energiutväxlingar och jaguppfattning för att förfina våra egna frekvenser och komma till personlig insikt om vår egen delaktighet i den kosmiska planen.

Obligatorisk förkunskap: Inkamästarnas arv eller Elizabeth Jenkins steg 1. Även steg 2 & 3 rekommenderas, men är inte obligatoriska att ha slutfört innan. Har du gått workshops för Juan Nuñez del Prado behöver du ha gått hans steg 1 och 2.

Kursledare: Anna Southerington, författare av Inkamästarnas arv samt initierad och aktivt verksam paqo sedan 15 år tillbaka. Ceremoniellt inadopterad i Q'erofamiljen Apaza och gudmor till familjens yngste son. Auktoriserad av Tawantinstiftelsen i Peru som lärare och förvaltare av Inkatraditionen.

Stockholm:
Privat bostad, adress meddelas vid anmälan (OBS katt finns)
Datum: Höstens & vinterns datum ej klara ännu, kommer inom kort!
Kurspris: 2500 kr, inkl fika
Info & anmälan: info@livetshus.com

Österlen:
Näckrosen kursgård, Gyllebo (nära Gärsnäs).
Datum: 4-5 juli, 2015
Kurspris: 2600 kr, inkl kost & logi.
Info & anmälan: Nea, info@nackrosen.net eller 0414-230 52